CODA. Coda Applicatiebeheer. finaciele informatie voorziening. finance & it. Coda Consultant.

Diensten

FinanciŰle informatiesystemen


De financiŰle processen binnen uw organisatie zijn van grote invloed op de slagvaardigheid van uw organisatie. Het is van belang dat de processen effectief en efficiŰnt zijn vormgegeven binnen uw financiele administratie. De inrichting van uw financieel systeem moet hier naadloos op aansluiten.

HAJA Support heeft de kennis en ervaring in huis om financiŰle processen vorm te geven en in te richten in uw financieel systeem. Hierbij kunnen we u helpen met het doorlichten van uw huidige processen en hoe deze zijn vertaald in de administratie. Maar ook kunnen we u ondersteunen bij het implementeren van een nieuwe financieel systeem of het door voeren van aanpassingen als gevolg van wijzigingen van de wensen en/of eisen van uw administratie.

Daarnaast kan HAJA Support ook het beheer van uw financieel systeem tijdelijk overnemen of mensen opleiden en begeleiden om het beheer zelf uit te voeren.

Voor details klik hiernaast op onderwerp.
Coda Sagitta Crescendo Overige

Business Intelligence voor een efficiŰnte bedrijfsvoering


Informatie en zeker financiŰle informatie speelt een steeds belangrijkere rol binnen organisaties. De vraag om informatie uit verschillende bedrijfsdatabases zal groeien om prestaties beter te kunnen volgende en beheren. Door het implementeren Business Intelligence software en het ontwerpen van organisatie specifieke rapportages kan op deze vraag worden ingegaan.

HAJA Support heeft de kennis en ervaring in huis om voor u meer informatie uit uw eigen bedrijfsdatabases te halen. Hierbij kunnen we u helpen bij het inventariseren van de informatie behoefte tot aan het bouwen en onderhouden van management rapportages en dashboards. Indien nodig kan ook een datawarehouse tot de oplossing behoren.

Voor details klik hiernaast op onderwerp.
Cognos Oracle Access Overige

Ondersteuning financiŰle bedrijfsvoering


Een goede financiŰle bedrijfsvoering is de stille motor van uw organisatie welke geacht wordt altijd optimaal te functioneren. Er zijn echter momenten dat u ondersteuning kunt gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u periodeike rapportages moet opleveren, bij het doorvoeren van wijzigingen in de bedrijfsvoering of de implementatie van een nieuw financieel systeem.

HAJA Support ondersteunt u bij de continu´teit en ontwikkeling van uw financiŰle bedrijfsvoering.

Voor details klik hiernaast op onderwerp.
Non-profit Overige
Op zoek naar freelance interim registeraccountant neem contact op met LSCO Support

ę 2008 www.hajasupport.com