Coda Applicatiebeheer. finaciele informatie voorziening. finance & it.

Links

CODA


CODA is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van financiŽle informatie systemen, flexibele financiŽle analyse tools en services waarmee we gebruikers helpen bij de stroomlijning en automatisering van hun financiŽle processen. Meer dan 2.600 middelgrote en grote organisaties, in alle sectoren, maken gebruik van CODA voor compliance (naleving van wet- en regelgeving), prestatie management en kostenbeheersing.


Cognos


Cognos is wereldwijd toonaangevend in software voor Enterprise Planning & Consolidation, Business Intelligence en Corporate Performance Management.


Oracle


Oracle is een merk van Oracle Corporation. Het vlaggenschip dat onder deze merknaam wordt uitgebracht is de database-software Oracle RDBMS. Oracle RDBMS was de eerste database gebaseerd op het System/R-model van IBM en de eerste relationele database die gebruik maakt van SQL. Inmiddels is deze software uitgegroeid tot ťťn van de meest gebruikte databases door bedrijven. Er is ondersteuning voor een groot aantal besturingssystemen. Oracle heeft in de loop der tijd een 'eigen' ERP-lijn opgebouwd welke bekend is onder de naam Oracle E-Business Suite. Met deze standaardsoftware kunnen de ondersteunende processen in organisaties worden beheerd.


Icorp


Icorp levert producten die uw projectadministratie wel zo eenvoudig maken als u wenst. Er zijn geen dubbelslagen meer nodig om uw administratie volledig te kunnen voeren en uw positie te bepalen. Icorp zorgt voor een soepele flow van bron naar eindbestemming, met een minimale noodzaak tot ingrijpen. Geen schotten, geen kopieeracties, wel integratie en transparantie. Icorp levert een volledig met CODA-Financials geÔntegreerd projectmanagementsysteem voor tijdregistratie, planning, fiattering, facturering en rapportage. Interfacing met andere financiŽle pakketten is ook mogelijk. Alle applicaties zijn webbased. De software is behalve geÔntegreerd met CODA ook zelfstandig te gebruiken, via onze portal op Internet. Door jarenlange ervaring levert Icorp software die naadloos aansluit op de wensen van de hedendaagse projectorganisatie.


Interstaff


InterStaff ontwikkelt, implementeert en ondersteunt administratieve maatwerksoftware voor CODA-Financials.Crescendo is het in huis ontwikkelde platform en biedt de mogelijkheid om zeer efficiŽnt betrouwbare interfaces en applicaties te ontwikkelen tussen een bestaande omgeving en CODA-Financials. Zo beschikt uw organisatie over flexibiliteit en slagkracht om de administratie optimaal te organiseren.


© 2008 www.hajasupport.com

Op zoek naar freelance interim registeraccountant neem contact op met LSCO Support